Annonsera

Sveriges ledande sajt om kajakfiske

Kajakfiskarn.se är en av landets mest välbesökta sajter om kajakfiske och är fullproppad med kunskap, inspiration, nyheter och recensioner. Genom annonsering eller annat samarbete med kajakfiskarn.se ges möjlighet till en brusfri och ren annonsmiljö mot en publik som karaktäriseras av så kallade ‘early adopters’: pionjärer inom en sport på snabb frammarsch, som är penningstarka och gärna provar nya grepp.

Om mig

Jag som driver kajakfiskarn.se heter Jonas Markström. Jag har fiskat sedan barnsben och paddlat lika länge. 2013, efter åtta år i USA och Thailand startade jag denna sajt i syfte att dela med mig av mina fiskeäventyr, samt att evangelisera för kajakfiske: en sport som är enorm i till exempel USA, och som bär löfte av att kunna bli lika stor i Sverige. Till vardags arbetar jag med teknisk försäljning av produkter och tjänster inom IT-säkerhet. Kajakfiskarn.se drivs för närvarande rent ideellt.

Mina läsare

Kajakfiskarn’s typiske läsare är en svensk man i åldern 30-50 år. Han fiskar ofta sedan många år och ser eller har redan sett fördelarna med att fiska från kajak jämte från land eller båt. En något mindre typisk om än vanligt förekommande läsare är en man omkring 40 med god ekonomi som inte tidigare fiskat men som vill prova något nytt och har ekonomiska medel att göra så (köpa in sig i sporten på kort tid).

Annonsering

Annonser kan säljas på månads -samt på årsbasis. Det är möjligt att köpa annonsplats direkt under bloggens logotyp (header) samt i högerspalt eller i sidfot och mellan bloggartiklar. Exempel på arrangemang visas nedan, men även andra konfigurationer är möjliga enligt önskemål.

cd948-annonsplacering

Annonsplats kan köpas under bloggens header (rubrik), mellan artiklar samt i högerspalt.

Produkter för recension

Jag testar och recenserar gärna kajaker och tillbehör. Här står Ert företag för frakt tur och retur och mitt ansvar är att skriva en recension där ambitionen är att vara så objektiv som möjligt, även om åsikter (och fördomar) självklart spelar in. Jag förbinder mig enligt överenskommelse till publicering men inte nödvändigtvis till en preferabel sådan: min lojalitet är till mina läsare främst.

Kontakt

För mer information och aktuell prislista, kontakta mig via formuläret nedan: